Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
Dada 60 min. niska
WIEPRZOWINA
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściano - fasolowa zupa
Dada — średnia
Słowackie kluseczki
Dada 60 min. wysoka
Babcina zapiekanka
Dada 60 min. średnia
Orawskie jeże
Zuzka — niska
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
MAKARONY
Pierogi z bryndzą
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie