Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
RYBY
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Jurgason 25 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie