PRZEPISY
Stara dobra klasyczna zupa.
Musaka bez mięsa jest tak samo smaczna jak musaka klasyczna. Zamiast mięsa użyjemy marchwi i patisona.
Doskonała zupa z bryndzy dla całej rodziny.
Smaczne domowe ziemniaczane kulki nadziewane mięsnym farszem.
Przepis na marynowane udka z kurczaka bez kości z dodatkiem z ziemniaków, marchewki i cebuli.
Doskonała zupa na drugie śniadanie. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Ulubione ziemniaczane knedliki faszerowane wędzonym mięsem, podajemy ze smażoną cebulką i kwaśną kiszoną kapustą.
Jesienna zupa ze świeżo suszonych grzybów i maślaków.
Smaczny strączkowy dodatek z ziemniakami i zdrowym niedźwiedzim czosnkiem. Inspirowane indyjską kuchnią.
Aloo Baingan masala to ulubiona indyjska potrawa pełna warzyw i typowych przypraw. Polecamy jeden z podstawowych przepisów, który ze względu na wielkość kraju, z którego pochodzi ma wiele odmian.
Tradycyjny przepis na legendarną majonezową sałatkę z szynką i korzeniowymi warzywami.
Niezwykle łatwe przygotowanie mięsnej zapiekanki za pomocą domowej elektrycznej piekarni.
Wymieniona ilość jest na przygotowanie dwóch większych blach jęczmiennej babki, dla około szesnastu głodomorów. Potrawa jest dość syta. Podajemy ciepłe.
Ulubiony przysmak dla wszystkich miłośników pieczonych wieprzowych golonek :)
Przygotowanie pieczonego kurczaka z dodatkiem w jednym naczyniu.
Ulubiony wielki ziemniaczany placek pieczony w piekarniku.
Przepis na przygotowanie kluseczek z ziemniaczanego ciasta, smażonych na maśle i posypanych orzechami i cukrem.
Dobre jako dodatek do gulaszy lub sosów. Ale również dobrze jako samodzielne danie na słodko z makiem i cukrem, albo na słono z bryndzą i boczkiem.
Parówki na cebuli z warzywami i ziemniakami.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się