PRZEPISY
Prawdziwy przysmak. Podajemy ze świeżym chlebem, solimy według smaku dopiero przy serwowaniu.
Prosty przepis na łagodne muffiny. Wielkość garnuszka może być byle jaka, proporcje składników przy każdej wielkości będą takie same, zmieni się tylko ilość ciasta.
Łatwy do przyrządzenia 600 gramowy knedel z garnka parowego.
Prosty sposób na przygotowanie klasycznych bułeczek ze skwarkami.
Ulubiona potrawa. Podajemy z ostrą papryczką, musztardą albo chrzanem. Golonkę zaleca się konsumować z chlebem i popijać dobrym chłodzonym piwem.
Piękne kolorowe klasyczne leczo ze świeżej papryki i pomidorów, zagęszczone jajkami, jest tym najwspanialszym daniem podczas letnich upałów. Podajemy z chlebem, albo z gotowanymi ziemniakami.
Zdrowe śniadanie, pełne energii na całe do południe :) i to bez cukru.
Delikatesowa sałatka, którą podajemy w prosty sposób z chlebkiem.
Groch na gęsto najlepiej smakuje z gotowanym wędzonym mięsem, posypany smażoną cebulką ze świeżym pachnącym chlebem.
Wyśmienity zimny kolagenowy przysmak, którego długie przygotowanie jest tego warte. Podajemy z chlebem, cebulą i octem.
Te najbardziej fantastyczne puszyste i chrupiące langosze, przygotowane na ładnie rozgrzanym drzewie na zewnętrznym ognisku. Przepis na przygotowanie oferujemy z tym najdokładniejszym procesem :) i ze ścisłym zaangażowaniem wszystkich obecnych :)
Smaczny gęsty gulasz. Podajemy z chlebem.
Przepis na kruche kółeczka upieczone z dżemem i orzechową pianką. Idealne jako ciasteczka świąteczne.
Przekąska, która z pewnością zaciekawi i ozdobi stół na każdej uroczystości.
Przepis na rozgrzewający indyjski soczewicowy dal z kokosowym mlekiem (Coconut red lenthil dhal). Podajemy z ryżem, duszonymi warzywami, raitou, warzywnymi kotlecikami ... albo tylko z kromką chleba. Wymieniona ilość porcji zależy od kombinacji ...
Proste słodkie herbatniki, które dzięki orzechom włoskim, siemieniu lnianemu i nasionom sezamu są bogate w kwasy tłuszczowe omega-3 i błonnik.
Doskonałe faszerowane liście kapusty (gołąbki) które zdecydowanie polubicie a ich trochę pracochłonne przygotowanie wszyscy konsumujący na pewno docenią. Podajemy ze świeżym chlebem.
Rolada faszerowana jajkiem i groszkiem. Jako farsz do rolady można użyć innych warzyw, ewentualnie wędliny. Podajemy ciepłe z gęstymi dodatkami, lub z puree ziemniaczanym. Zimne z chlebem i ogórkiem kiszonym.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie