Domowe lody z wysokiej jakości składników, przygotowane bez maszyny do lodów, finansowo interesujące. Podajemy w pucharkach do lodów, miseczkach, lub w waflowych rożkach. Według smaku możemy polać roztopioną czekoladą.
Delikatny, kremowy deser, który został zainspirowany dzięki fantastycznym twarogowym lodom na patyku. Proponujemy przepis, w naszej kuchni przetestowany, który warty jest wypróbowania.
Ciasto z Augsburga jest ulubionym deserem wszystkich miłośników ciast. Smaczne twarogowe nadzienie na kruchym maślanym cieście, to wszystko polane czekoladową polewą=gwarancja prawdziwej rozkoszy :) Na dużą blachę podwójcie składniki!
Szybkie i smaczne soczyste ciasto. Procedura jest bardzo prosta: jedno ciasto w jednej misce, drugie w drugiej misce wymieszać, ciasta wylać na siebie, posypać pokrojonymi owocami, upiec, ostudzić i zjeść :)
Fantastyczne chrupiące kółeczka po brzegach, pełne tych najsmaczniejszych kombinacji prostych słodkich nadzień. Nie będziecie wiedzieć, kiedy przestać jeść :)