swiatwemnie.pl
Delikatne orzechowe ciasteczka z kremem i okazyjną ozdobą.
Doskonałe orzechowe ciasteczka polane polewą z żółtek.
Nadziewane roladki z kurczaka z lekkim, łagodnym, mlecznym sosem.
Doskonała zupa na drugie śniadanie. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Mleczna kasza na śniadanie bez cukru. Można podawać z nasiekanymi orzechami włoskimi i według smaku dodać troszkę miodu.
Bezglutenowe bożonarodzeniowe ciasteczka z dżemem.
Gęsta zupa z warzyw i filetów rybnych. Na zupę polecamy użyć filety, które zawierają 100% mięsa i nie są konserwowane żadnym środkiem.Najodpowiedniejsze są filety z ryb, które są bezpośrednio po złowieniu przetwarzane i mrożone. ...
Przysmak z kaczych udek.
Wspaniale pachnący, w smaku wyrazisty, sumiennie przygotowany...no po prostu fantastyczny domowy poncz, który tradycyjne należy do świąt.
Wspaniały poncz nie tylko na Boże Narodzenie lub Sylwestra. Przygotujcie sobie go byle kiedy podczas zimowych miesięcy, na pewno was rozgrzeje.
Kokosowe paluszki maczane z czekoladzie. Doskonały, słodki bożonarodzeniowy smakołyk.
Szybko przygotowane nie pieczone słodkości z rumem.
Tradycyjny deser nietradycyjnie - z tofu "sera". Na pewno wszystkim będzie smakować a tofu w nim nikt nie rozpozna.
Jedna z wielu możliwości na upieczenie drobiu.
Z wymienionej ilości uzyskamy 150 gram doskonałego domowego dodatku do zup. Do zupy dodajemy pod koniec gotowania w potrzebnej ilości i gotujemy 7-8 minut.
Ulubiona klasyczna bryndzowa pasta. Nadająca się na każdą imprezę jako smarowidło na kanapeczki, ale i jako doskonały śniadaniowy przysmak z chlebem.
Smaczne soczyste udka z kurczaka podajemy z duszoną kapustą i knedlem.
Szybka i prosta śniadaniowa bezmleczna kasza z pszennych płatków. Przed podawaniem polewamy łyżeczką miodu i posypujemy mielonym makiem.
Ugotowaliście sobie wołową zupę lub rosół. Jeśli zostało wam niezjedzone gotowane mięso polecamy wam naprawdę wyśmienity sos z niego. Nadaje się do makaronów ale i do kluseczek, ziemniaków czy knedli.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się