PRZEPISY
Targaniec to europejski przysmak z puszystego delikatnego ciasta smażonego na maśle. Podaje się posypany cukrem z owocowymi kompotami.
Prosta, delikatna i puszysta babka dla wszystkich.
Pastę podajemy posmarowaną na chlebie albo bułkach, smakuje na ciepło i na zimno.
Łatwy i szybki sposób na przygotowanie słodkich placuszków według tradycyjnego przepisu.
Kruche śmietanowe pogacze, posypane tartym serem, nadają się na każdą uroczystość. Przygotowanie ich jest o tyle łatwiejsze ponieważ nie są z ciasta drożdżowego.
Podajemy z chlebem albo innym pieczywem i świeżymi warzywami.
Przepis na smaczne kakaowe naleśniczki pancakes z delikatnego puszystego ciasta. Według smaku podajemy z dżemem, klonowym syropem albo oprószone cukrem lub cynamonem.
Doskonałe i bardzo smaczne smarowidło na chlebek lub bagietkę.
Doskonała pizza z ciasta poleconego przez włoskiego kucharza.
Smaczny dodatek na gęsto, który da się jeść bez żadnych innych dodatków. Kto będzie miał mało może sobie dodać jajko sadzone, kotlecika lub zagryźć chlebem :)
Przepis na łagodną, słodką babkę z kawałkami czekolady.
Wspaniałe bożonarodzeniowe kokosowo - kakaowe ciasteczka.
Prosta bezmięsna kolacja z lubianej cukinii. Podajemy z ziemniaczanym puree lub tylko z chlebem.
Soczyste piersi z kurczaka w puszystym czosnkowym cieście, smażone na chrupiąco.
Przepis na prosty jabłkowy kołacz z drożdżowego ciasta z płatkami migdałów.
Tradycyjne, ulubione, kruche ciasteczka o smaku waniliowym, połączone śliwkowym powidłem z cynamonem, które od razu pokochacie.
Kruche trójkąciki wypełnione nadzieniem migdałowym.
Puszyste placki serowe są rewelacyjnym dodatkiem do dobrej, gęstej zupy strączkowej, warzywnej lub mięsnej. Jeśli chcecie je konsumować same, zalecamy podawać z kwaśną śmietaną.
Ulubione czekoladowe ciasteczka.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie