PRZEPISY
Delikatny i słodki chlebek z rzadkiego ciasta o cytrynowym smaku, polany cytrynową polewą.
Podajemy ciepłe, posypane cukrem wymieszanym z cynamonem. Dlatego,że są po prostu FANTASTYCZNE, smakują dzieciom jak i dorosłym.
Ulubiona klasyczna bryndzowa pasta. Nadająca się na każdą imprezę jako smarowidło na kanapeczki, ale i jako doskonały śniadaniowy przysmak z chlebem.
Delikatne i zdrowe wegańskie ciasto bez cukru. Doskonały również na śniadanie.
Pączki pieczone w piekarniku są doskonałym wyborem dla każdego kto pączki kocha, ale chce zachować szczupłą sylwetkę. Polecamy przepis na mniejsze nadziewane pączki, które są słodkie, puszyste, z zewnątrz delikatnie chrupiące i bez ...
Doskonałe ciasto na dni powszednie i świąteczne.
Zdrowa śniadaniowa kasza doprawiona miodem i karobem. Mączka chleba świętojańskiego smacznie zastępuje kakao, jest niskotłuszczowa, lekko słodka i ma wysoką zawartość wapnia.
Gęsta zupa ze smacznym porem, serem i chrupiącymi maślanymi grzankami.
Smaczna zupa o lekkim maślanym smaku pełna zdrowych warzyw. Serwujemy ją z czosnkowymi grzankami i posypaną nasiekaną natką pietruszki.
Te oto bardzo smaczne wiosenne kluseczki możemy podawać z bryndzą, albo jako dodatek do gulaszy.
Proste przygotowanie ulubionego grzyba. Podajemy ze świeżym chlebem.
Przepis na przygotowanie szybkiego placka z czereśni na budyniu i kwaśnej śmietanie.
Ulubiony placek z cienkiego drożdżowego ciasta z jeżynami.
Słodki cynamonowy chlebek poskładany z plasterków drożdżowego ciasta.
Wspaniały cukiniowy kołacz z jabłkami, o konsystencji gęstego budyniu. Jego przygotowanie jest bardzo szybkie jak również i jego konsumpcja :)

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie