Prosty sposób na przygotowanie smacznego i cieszącego oko dania ze składników, które każdy zna i używa. To wspaniały wybór zarówno na romantyczną kolację, jak i rodzinny obiad.
Delikatny gulasz z udźca cielęcego o umiarkowanie słodkim smaku. Mięso i warzywa podsmażamy a następnie gotujemy do uzyskania miękkości. Tradycyjnie mięso jest krojone na steki i piecze się je z kością.
Tradycyjne włoskie pesto doskonale wzbogaci smak dania z makaronu. Jest w nim energetyzujący korzenny smak parmezanu, orzechowa nuta oraz delikatność bazylii.
Przygotujcie sobie pyszny makaron z tuńczykiem konserwowym, świeżą cytryną i kaparami w domowym zaciszu niczym profesjonalny kucharz gdzieś w sercu Włoch. Wysokiej jakości surowce pomogą osiągnąć doskonały wynik.
Małe chrupiące ciasteczka o bardzo charakterystycznym smaku dzięki nietypowemu składnikowi - winu. Użyj swojego ulubionego wina i uwierz, że może być zarówno białe, jak i czerwone. Nadają się np. do herbaty lub kawy jako mała odmiana ...