PRZEPISY
Mięciutkie, czosnkowo serowe przekąski. Do zimnego piwka jak stworzone.
Proste i szybkie przygotowanie smakołyku z ciasta francuskiego wypełnionego tuńczykiem i oliwkami. Ten przepis doceni każda gospodyni, która oczekuje gości.
Przepis na kruche pogacze ziemniaczane z ciasta drożdżowego. Po upieczeniu są miękkie i pachnące.
Doskonałe słone ciasto, nadające się nie tylko jako przekąska na imprezę.
Przysmak w sam raz do wina i piwa.
Doskonała przekąska, która nie zawiedzie żadnego smakosza.
Orzeźwiające słone zapiekane warzywne rolki.
Coś słonego na przekąszenie.
Chrupiące słone pogacze z bryndzowego ciasta.
Tradycyjny sos francuskiej kuchni z masła i ubitych żółtek.
Prosta ale bardzo efektywna kombinacja marynowanej wielkiej białej rzodkwi z dobrej jakości sezamowym olejem i nasionami sezamu wzbogaci wasze danie, albo ofertę przekąsek na party.
Ulubione kruche pogacze z mielonymi skwarkami, które nadają się nie tylko na sylwestrowy stół.
Przepis na słone wielkanocne precelki.
Przepis na smaczne słone krakersy z dyni, idealne na jesienne podjadanie.
Puszyste placki serowe są rewelacyjnym dodatkiem do dobrej, gęstej zupy strączkowej, warzywnej lub mięsnej. Jeśli chcecie je konsumować same, zalecamy podawać z kwaśną śmietaną.
Proste przekąski z francuskiego ciasta.
Ulubiony wielkanocny smakołyk.
Przepis na przygotowanie wyśmienitych faszerowanych jajek ze szynkowym i chrzanowym nadzieniem, idealne na wielkanocny poczęstunek albo na jakąkolwiek rodzinną uroczystość.
Stylowe łososiowe łódeczki na święta lub spotkanie z przyjaciółmi.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie