PRZEPISY
Gulasz wieprzowy z wysokiej jakości mięsa mangalicznego. Mięso z mangalicy z uwagi na niższą zawartość cholesterolu uważa się za o wiele zdrowsze w porównaniu ze zwykłym domowym mięsem wieprzowym.
Prosta i lekka ziemniaczana sałatka bez majonezu na powszednie i świąteczne dni.
"Pałaszujcie" ze smakiem nasze kulki pełne wapnia :) Nie dość, że świetnie smakują to jeszcze wzmocnicie wasze kości :) Mniam!
Gęsta zupa na drugie śniadanie. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Słodko kwaśny, mleczno - śmietanowy fasolowy sos jest bardzo smaczny z dobrymi mielonymi kotletami, kiełbaską albo jajkiem sadzonym. Klasycznie podajemy do niego świeży, miękki chleb. Przy przygotowywaniu 4 porcji użyjemy połowę ...
Puszyste, delikatne i mięciutkie pączki z ziemniaczanego ciasta nadziewane śliwkowym dżemem.
Świeża zupa pełna warzyw. Nadaje się również do konsumpcji w ramach dietetycznego odciążającego dnia, kiedy zupę jemy zawsze podczas dania głównego.
Mleczna zupa z zielonej fasolki szparagowej (strączków) z ziemniakami. Porcje zupy doprawiamy sobie octem, albo sokiem z cytryny.
Około 8 litrów wybornego, czysto wołowego gulaszu. Przewidywana ilość porcji wynosi co najmniej 12 a najwięcej 18. Zalecamy gotować w 16-litrowym kociołku.
Ten oto wyśmienity i gęsty gulasz wszystkim z pewnością zasmakuje.
Doskonały obiad lub kolacja z jednej brytfanny.
Zajęczy przysmak z królika w musztardowej marynacie, przygotowany w jednym garnku.
Duży ziemniaczany placek na blasze z płatkami owsianymi i siemieniem lnianym, doprawiony smażoną cebulą i niedźwiedzim czosnkiem.
Bardzo smaczne i lubiane, wiosenne placki z młodych ziemniaków i świetnego czosnku niedźwiedziego.
Smaczny, zdrowy i bardzo dobry warzywny gulasz z indyjskiej kuchni. Podajemy z ryżem. Rodzaje warzyw w warzywnym curry możemy zamieniać. Zamiast cukinii użyć na przykład bakłażana lub dynię ...
Ulubione placki ziemniaczane łatwe w upieczeniu na blasze w jednym kawałku.
Kalafiorowa zapiekanka z pikantnym aromatem sera Lazur, który jest odpowiednikiem francuskiego sera Roquefort.
Smaczny ziemniaczany dodatek z ulubionym groszkiem. Podajemy do wszystkiego, z czym nam ziemniaczane puree smakuje.
Zapiekane mięso z warzywami i serem doprawione ziemniaczanym puree. Jest to doskonały obiad lub kolacja i na pewno będzie wszystkim smakować. Wypróbujcie!

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie