swiatwemnie.pl
Naprawdę pyszny przysmak. Podajemy z ryżem, posypane świeżym lub suszonym szczypiorkiem.
Pangę polaną sosem podajemy z ugotowanymi ziemniakami i smażoną cukinią. Pangę i ziemniaki można łatwo przyrządzić w garnku na parę.
Wspaniałe tradycyjne jadło.
Smaczny dodatek do mięsa. Nadaje się również jako przystawka z serową ozdobą. Ciekawy wegetariański obiad może wytworzyć ta pieczona ćwikła z kapustą włoską na gęsto.
Doskonałe klasyczne danie kuchni węgierskiej. Podajemy z knedlem.
Orzechowe świąteczne ciasteczka naszych babć.
Bardzo smaczny, prosty smakołyk z ulubionych pszennych kakaowych herbatników.
Doskonałe i soczyste faszerowane liście kapusty włoskiej.
Sezonowy gulaszowy przysmak nasyci i ogrzeje w chłodniejsze jesienne dni.
Smaczne imprezowe kółeczka bagietki.
"Chili con carne"to ulubione meksykańskie i hiszpańskie danie.Jego przygotowanie jest bardzo proste,ponieważ jest to danie jednogarnkowe,ale jednak ugotowanie go zajmie Wam godzinę.Nagrodą za spędzony czas przy gotowaniu będą"wylizane"talerze ...
Lekki niskotłuszczowy obiad lub kolacja.
Mięso, farsz, dodatki - wszystko na raz upieczone. Pojedyncze porcje serwujemy bardzo prosto - w folii w której je upiekliśmy.
Doskonałe ciasto z szybkiego twarogowego ciasta i gruszek, polane słodziutkim karmelem.
Najbardziej klasyczny kotlet.
Proste klasyczne ciasto.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się