Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Ciasto z kiszonej kapusty
CIASTA KREMOWE
Twarogowe ciasto z mango
Sernik z Ricotty
Twarogowe ciasto z czekoladą i kokosem
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Pieczone jabłka w francuskim cieście
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Sandwich z orzeszkami z francuskiego ciasta
Migdałowo mascarpone rurki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się