Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Cukiniowo - fasolowa zupa
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z boczkiem
MAKARONY
Kluski z kiszoną kapustą
KURCZAK
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
WIEPRZOWINA
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Nadziewane wieprzowe rolki
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Rolki z kurczaka z nadzieniem z bułki
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
SŁODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
CIASTA
Łatwe lane buchty
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
PASTY
Twarogowo - serowa pasta
Piersi z kurczaka z brokułami
INDYK
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowa jajecznica
CIASTA KREMOWE
Truskawkowy lodowy deser
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie