Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
KURCZAK
Actifry drobiowe szaszłyki
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z boczkiem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
Pieczony schab ze śliwkami
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Cukiniowo - fasolowa zupa
INDYK
Risotto z indyczych udek
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Drobiowe rolki z kapustą i śliwkami
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się