Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
KURCZAK
Actifry drobiowe szaszłyki
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z boczkiem
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
Pieczony schab ze śliwkami
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Cukiniowo - fasolowa zupa
INDYK
Risotto z indyczych udek
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Drobiowe rolki z kapustą i śliwkami
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się