Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Ciasto z kiszonej kapusty
CIASTA KREMOWE
Twarogowe ciasto z mango
Sernik z Ricotty
Twarogowe ciasto z czekoladą i kokosem
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Pieczone jabłka w francuskim cieście
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Sandwich z orzeszkami z francuskiego ciasta
Migdałowo mascarpone rurki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się