Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Panga na bambusowych pędach
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Kolorowe mięsno warzywne saute
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Makaron zapiekany z brokułem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie