Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Barszcz
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Wieprzowina na grzybach
SOSY
Potrawka z soczewicy
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Zupa z kaczki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
Panga w pełnoziarnistym cieście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie