Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Knedle z pieczarkami i boczkiem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie