Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Kluseczki z piwnym serem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z chrupiącym boczkiem
KLUSKI NA PARZE
Knedle z pieczarkami i boczkiem
MAKARONY
Spaghetti Carbonara
Oryginalny polski bigos
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA KREMOWE
Świąteczne truskawkowe ciasto
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Gruszkowe ciasto z karmelem
Biszkoptowe ciasto
Kasztanowe kremowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka Oakland
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się