Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Odwrócona kapusta
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
NIEUWZGLĘDNIONE SŁODKIE PRZEPISY
Paryski krem z czekoladą
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
RYBY
Kotleciki rybne
Orzechowe jabłkowe kostki
Mandarynkowo-ananasowe czekoladowe ciasto
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie