Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Drobiowe risotto
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
SŁONE CIASTA
Pizza
KURCZAK
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
WIEPRZOWINA
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Drobiowe risotto z warzywami
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie