Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie