Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Pizza
WIEPRZOWINA
Zapiekane ziemniaki z serem i szynką
Szybka pizza
Muffiny z szynką
Makaron zapiekany z bakłażanem
INDYK
Mięso z indyka w cieście francuskim
Nadziewane bagietki z szynką
Rolada z szynki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie