Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
ZUPY JARZYNOWE
Gazpacho
MAKARONY
Makaron z tuńczykiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Dyniowa quesadilla
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Linguine cukrowym groszkiem
DESERY W PUCHARKACH
Domowy czekoladowy budyń
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Spaghetti all'Amatriciana
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Smażony korzeń lotosu
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
ROLADY
Sztangielki
LIKIERY
Likier jajeczny
Ciastko kawowe
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie