Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Nakładane sery z gyros przyprawami
WIEPRZOWINA
Zapiekane ziemniaki z mięsem i warzywami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Brokuł zapieczony z serem
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
Szparagi z salami
Selerowe placki z serem
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
RYBY
Stek z łososia z serem
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się