Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Pikantny groch z marchewką
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Gryczane risotto z fenkułem
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się