Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Panga zapieczona z hermelinem
ActiFry pieczona dorada
Flądra na warzywach
Panga na bambusowych pędach
Flądra z masłem ziołowym
Stek z rekina w cieście piwnym
Pstrąg z tymiankiem
Panga w pełnoziarnistym cieście
Filet z dorsza na parze
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie