Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Piersi z kurczaka w jogurtowej marynacie
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie