Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry czosnkowe grillowane tofu
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
SOSY
Pieczarkowy sos curry
Piersi z kurczaka w curry i imbirze
Kurczak na hiszpański sposób
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
RYBY
Dorsz z sosem curry
Kurczak po chińsku
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się