Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
RIZOTTO
Szafranowe risotto
Michal 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie