Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się