Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Ciasto z wiśniami i ricottą
Michal 1 h. 20 min. średnia
Fale Dunaju
Zuzka 40 min. średnia
STRUDLE
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się