Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Dada — średnia
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
RYBY
Panga w pełnoziarnistym cieście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie