Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Dada 2 h. średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Musaka
RYBY
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Spaghetti ze szparagami
Michal 20 min. niska
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Dada 60 min. średnia
Łososiowo serowy strudel
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
Klasyczne kanapeczki
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Parówki w cieście francuskim
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
KURCZAK
Naleśniki z wątrobianym pasztetem
Dada 1 h. 30 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w serowym jajku
Dada 15 min. niska
Pikantny makaron z tuńczykiem
PASTY
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
SŁONE CIASTA
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa pomidorowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Langosze
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Toskańska zupa fasolowa
Dada 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się