Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Szparagi z salami
Zuzka 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szparagi w balsamicznym sosie maślanym
Zuzka 20 min. niska
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szparagowa z ziemniakami
Dada 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się