Kuchnia Narodowa
Więcej
PIECZYWO
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Smażona pieczeń
Dada 25 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna zupa z cykorii
Dada 35 min. średnia
PASTY
Ziołowe masło
Zuzka — niska
Twarogowo - serowa pasta
Dada 10 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica ze śmietaną
Michal 15 min. niska
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Cukiniowo - fasolowa zupa
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Dada 60 min. niska
Indycza sakiewka w parowarze
Smażone pieczarki w cieście
Dada 45 min. średnia
Dyniowa zupa dla dzieci
Kulki mięsne w diabelskim sosie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się