Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Jabłkowo-makowe oczy
Dada 60 min. średnia
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Twarogowo-bananowe plecionki
Dada 45 min. średnia
Hokkaido strudel z rodzynkami
Michal 60 min. średnia
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
Strudel śliwkowy
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Budyniowa strucla
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Jabłkowe kostki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Twarogowo-jabłkowy strudel
Strucel z serem twarogowym
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Strudel jabłkowo-jeżynowy
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
TORTY
Truskawkowy tort z rolady
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Truskawkowy placek z mascarpone
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie