Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Sos z tofu i boczniaka
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Pomidorowy sos
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Imbirowy sos
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Patison na gęsto
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Tofu sos do spaghetti
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Pijane ciasto z żelatyną
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie