Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Michal 25 min. niska
RYBY
Marynowany stek z rekina
Dada — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowy makaron z warzywami
Michal 15 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
KURCZAK
Drobiowe saute z ostrygowym sosem
Zuzka 40 min. średnia
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
Seitan z groszkiem
Michal 40 min. niska
SOSY
Cukinia na gęsto z tofu
ZUPY JARZYNOWE
Wiosenna chińska zupa
Dada 40 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się