Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Dada 40 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
SOSY
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Jurgason 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
Strączkowa śmietanowa zupa
Dada — niska
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
RYBY
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Gnocchi z serem Pecorino
Michal 15 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie