Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 60 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Wiosenna mięsna rolada
Dada 2 h. średnia
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowa rolada ze szpinakiem
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Dada — średnia
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie