Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
PASTY
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Skwarkowe gniazda
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pikantne skwarkowe pogacze
Dada — wysoka
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Muffiny - pogacze ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Bułeczki ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie