Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Szpinakowe lasagne
Jurgason 55 min. średnia
KURCZAK
Zapiekany makaron
Jurgason 60 min. średnia
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe muffinki
Jurgason 30 min. niska
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Serowa rolada z oliwkami
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Makaron zapiekany z brokułem
Jurgason 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się