Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Kluseczki z piwnym serem
Dada 50 min. średnia
PASTY
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się