Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
Dada 1 h. 15 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie