Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
Michal 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
Jurgason 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Rozmarynowe migdałowe krakersy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Dada 40 min. średnia
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
Marynowana wieprzowina na rukoli
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Michal 2 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się