Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
Dada 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kotleciki z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Sałatka z białej kapusty
Słowackie kluseczki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
SŁODKIE DANIA
Knedle śliwkowe z ziemniaczanego ciasta
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie