Kuchnia Narodowa
Więcej
SYROPY I HERBATY
Zimowy poncz z białego wina
Dada 15 min. średnia
Bożonarodzeniowy poncz
Dada — wysoka
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Dada — średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
CIASTA
Drożdżówki z twarogiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Ciasto ananasowe
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się