Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
ZUPY MIĘSNE
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
CIASTA
Waniliowy suflet
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka fit z selerem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Żabki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
Amerykańska kostka
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Czekoladowo truskawkowa pokusa
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie