Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
RYBY
Łosoś na Teriyaki
Domowe sushi
Mioo — wysoka
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się